Politica de retur

I. POLITICA DE RETUR A PRODUSELOR COMERCIALIZATE ONLINE PE WWW.OLDCOM.RO

PRINCIPII GENERALE

Oldcom pune la dispoziţia clienţilor săi posibilitatea returnării produselor achiziționate online de pe websitul www.oldcom.ro.

Cumpărătorul are dreptul de a returna produsul/produsele comandate în termen de 30 zile calendaristice de la recepționarea acestora, ținând cont de condițiile politicii de retur. Data recepționării produselor este data preluării acestora de la reprezentantul firmei de curierat. Această dată poate fi verificată și demonstrată prin documentele de livrare înmânate de curier. În termenul precizat mai sus, Cumpărătorul poate denunța unilateral contractul fără a invoca un motiv, conform Ordonanței de Urgență 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță, numai în scris, și poate returna produsul numai dacă acesta este în condiții perfecte, pentru a putea fi revândut ca produs nou. Cumpărătorul trebuie să informeze departamentul de Relații clienți în legătură cu intenția de a înapoia produsul înregistrând cererea de retur pe site. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeași stare in care au fost livrate.

Oldcom poate decide înlocuirea produselor returnate sau rambursarea contravalorii acestora.

Oldcom va returna contravaloarea produsului/produselor respective în contul indicat de cumpărător, într-un termen maxim de 7 zile lucrătoare de la primirea produsului returnat de cumpărător. Costurile de transport pentru returul produsului/produselor vor fi suportate de către cumpărător.

Returnarea a contravalorii achitate pentru produsul/produsele achiziționate, se va face numai în cazul în care produsele sunt în stare perfectă și doar în cazul în care produsele nu au fost purtate. Dacă produsul a fost utilizat de către Cumpărător și nu mai poate fi returnat în stare perfectă, Oldcom nu va putea returna contravaloarea acestuia.


CONDIȚII DE RETUR

Pentru realizarea returului este necesară înregistrarea online a cererii de retur . Produsul/produsele returnate trebuie sa fie in starea in care au fost livrate.


 IMPORTANT !

Pentru a fi acceptate la retur produsele trebuie să fie noi (să nu fi fost purtate). Transportul produselor returnate se va face pe cheltuiala dumneavoastră.


SITUAȚII ÎN CARE SE POT RETURNA PRODUSELE

Produsul poate fi returnat dacă nu corespunde mărimea sau culoarea produsului nu este conform așteptărilor. Oldcom vă oferă posibilitatea returnării acestora în scopul schimbării sau rambursării contravalorii acestora.


ANALIZA PRODUSELOR RETURNATE

Oldcom îşi rezervă dreptul de a analiza și decide acordarea sau refuzarea returului pentru fiecare solicitare în parte.II. DREPTUL DE RETRAGERE

Conform articolului 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să înregistrați cererea de retur sau să ne trimiteți solicitarea pe adresa de e-mail info@oldcom.ro împreună cu următoarele informații:

• nume și prenume,

• număr comandă,

• IBAN, nume titular cont bancar, nume bancă, adresă bancă ,pe info@oldcom.ro, dacă doriți rambursarea banilor. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dvs. prin intermediul curierului desemnat de către Oldcom România.


RECLAMAȚII ȘI SUGESTII

Pentru orice reclamație și/sau sugestie în legătura cu returnarea produselor comercializate pe www.oldcom.ro vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail info@oldcom.ro.