Cum aleg corect marimea

 

Folosind indicațiile noastre de măsurare a lungimii tălpii, vei alege mărimea care ți se potrivește, fără a avea nicio surpriză atunci când primești produsul comandat.

 Important : Asigură-te că folosești diagrama aferentă fiecărui produs în parte. De exemplu: dacă navighezi în site și selectezi categoria espadrile dame, atunci alege mărimea conform ghidului de mărimi din categoria espadrile.

Câteva sugestii înainte de măsurarea propriu-zisă a piciorului.

Îți recomandăm să măsori lungimea tălpii după masă, deoarece acestea cresc în dimensiuni în timpul zilei.

Gândește-te din timp dacă vei purta pantofii cu sau fără șosete, în funcție de acest lucru, fă măsurătorile corecte.

Măsoară ambele picioare, pentru că acestea ar putea fi inegale (așa cum este întâlnit la majoritatea persoanelor).

Mai jos descoperi cum să alegi mărimea potrivită în trei pași 

Pasul 1

Așează o coala de hârtie jos lipită de marginea peretelui, pune talpa pe ea având călcâiul lipit de perete . Asigură-te că porți o pereche de șosete de grosime medie.

Pasul 2

Fă un semn cu pixul sau creionul in dreptul celui mai lung deget de la picior. Masoară și al doilea picior pentru ca nu sunt întotdeauna egale. Ia în calcul lungimea cea mai mare.

Pasul 3

Masoară cu o riglă distanța dintre semnul făcut și marginea colii de hârtie, adaugă 0,5 cm in plus pentru a obține lungimea adecvată.

 Important : Trebuie să ai în vedere faptul că lungimea ideală este cu 0,5 cm mai mare față de degetul cel mai lung de la picior iar la cizmele de cauciuc se ia in calcul 1 cm, ca toleranță .