Cum cumpar?

Cum cumpăr ?

Cumpărarea produselor din magazinul nostru o puteți face comandând online, telefonic sau prin email.

Comanda online

Produsul pe care doriți să îl comandați poate fi găsit fie prin utilizarea meniului din stânga paginii ce conține categoriile de produse, prin folosirea câmpului de căutare, sau direct din pagina de promoții. In momentul in care ați apăsat comanda produsul va fi automat transferat in coșul de cumpărături.
După adăugarea in cos a tuturor produselor pe care doriți sa le comandați, procesul de cumpărare se continuă prin apăsarea butonului și parcurgerea paginii de comandă. In pagina de comandă va trebui sa completați următoarele:
- Datele dvs.: informații necesare trimiterii coletului către dumneavoastră.
- Metoda de plata: alegeți modalitatea in care veți plăti comanda.
Comanda dumneavoastră este încheiată cu succes când va este afișată (și trimisă pe e-mail) factura proforma corespunzătoare comenzii dumneavoastră cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesării comenzii veți primi un e-mail prin care veți fi înștiințat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".
Cu ajutorul numelui de utilizator și a parolei introduse, puteți sa va autentificați pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/șterge profilul dumneavoastră sau a face comenzi ulterioare fără a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica

Pentru a înregistra o comanda telefonica va trebui sa sunați la numărul de telefon 0372 980 379 de Luni pana Vineri intre orele 08:30 - 17:00.

Cum plătesc ?

Plata comenzii se poate face prin sistem ramburs, online cu cardul sau virament bancar.

Livrarea

Livrarea produselor se va efectua prin intermediul firmei de curierat contra cost.