Despre noi

Istoria Companiei


Istoria societății pe acțiuni (S.A.) OLDCOM începe în Republica Moldova din anul 1994, fiind lider local în industria ușoară, specializat în producerea încălțămintei și accesoriilor. La început, sortimentul de modele și capacitatea de producere era foarte mic, iar procesul de lucru era asigurat doar de două utilaje și 12 angajați.
Astfel, în anul 2005 a fost construită o fabrică cu suprafața totală de 10 300 m², proiectată conform standardelor și necesităților procesului de producție. Acest lucru i-a permis companiei să-și diversifice producția.
Ca rezultat, OLDCOM a devenit lider pe piața Republicii Moldova în sfera producției de încălțăminte. În prezent producând 160 de modele pentru femei, bărbați și copii. Modelele variate de încălțăminte sunt foarte apreciate atât în țară, cât și în afară ei. Ulterior, acest factor a determinat extinderea pe piețele din Ucraina, România, Bulgaria, Czechia, urmate și de alte țări.
Datorită sortimentului larg de produse, confortului și prețului accesibil, OLDCOM a reușit să se facă apreciat și îndrăgit, motiv pentru care numărul clienților fideli este într-o creștere continuă.
În prezent, pe teroriul Republicii Moldova activează 16 magazine, iar compania este deschisă spre noi colaborări.


Ce ne face pe noi deosebiți:
1.    Dispunem de propria fabrică, lucru care asigură simultan producerea a trei categorii diferite de încălțăminte:

       •    încălțăminte de cauciuc: cizme de ploaie; 

       •    încălțăminte din material textil cu talpă injectată: espadrile, teniși, slip-on, papuci de casă, cizme de iarnă;

       •    încălțăminte din material EVA: cizme de iarnă și papuci de casă.
2.    Experiența pe care o avem de peste 27 de ani, ne ajută să ne adaptăm mai ușor la orice schimbare!
3.    Oferim clienților noștri calitate la cele mai avantajoase prețuri.
4.    Ne dezvoltăm prin extinderea, îmbunătățirea permanentă a relațiilor cu clienții noștri, orientându-ne spre cerințele acestora.


În relația B2B, scopul principal al companiei este de a oferi produse de calitate. Stabilirea relațiilor frumoase pe termen lung și oferirea un sistem flexibil de reduceri.


Misiunea noastră este una simplă, dar care ne-a cucerit pe deplin. Vrem să vă oferim motive ca să faci cât mai multă mişcare. De aceea, producem încălţăminte confortabilă, lejeră, absolut practică, dar şi plăcută la aspect.


Valorile noastre par măreţe, dar sunt cu adevărat sincere: responsabilitatea şi grija faţă de tot ce facem cu drag, cât şi afecțiunea faţă de toţi cei care ne sunt clienţi. La fel, deschideri şi interes faţă de noi pieţe şi provocări.


Beneficiile noastre sunt promiţătoare, nu vrem să ne crezi pe cuvânt, vrem să te convingi singur: calitate bună la preţ accesibil, aspect plăcut și lejeritate maximă.


Ne bucurăm să vedem munca noastră apreciată şi să creştem pentru a oferi şi mai mult confort. După ce am devenit un brand atât de iubit în Republica Moldova am decis să ne extindem, am ajuns în Ucraina, România, Polonia, Italia și Germania.

Avem mari aşteptări – de la noi în primul rând.
Slip-on, tenișii și espadrilele sunt modele casual pentru sezonul primăvară-vară-toamnă. Sunt confecționate din in sau bumbac 100%, căptușiți cu materiale naturale, dublate cu lipici BIO. Produsele nu au materiale artificiale sau dăunătoare. Încălțămintea permite picioarelor să respire, ceea ce la rândul său previne transpirația excesivă și mirosul nedorit. Talpa este fabricată din granule de cauciuc de înaltă calitate, atașată la materialul superior prin intermediul tehnologiei de injectare, (această metodă previne uzura între țesătură și talpă). Toată încălțămintea textilă este cu branțuri detașabile din bumbac, conform standardelor mondiale.
Astfel, branțul poate fi ușor spălat sau înlocuit dacă este necesar. Produsele noastre textile pot fi spălate în mașina de spălat rufe la temperatura de 30°C sau manual, folosind un detergent delicat. După spălare, încălțămintea nu își pierde forma sau culoarea, datorită acoperirei speciale care împiedică deformarea lor.
Espadrilele sunt model de încălțăminte casual, pe talpă plată. Fabricate din materiale naturale. Fiind, ușoare, confortabile și elegante ‒ espadrilele ocupă o poziție de frunte în garderoba de vară. Sunt indispensabile pentru relaxare și în creare look-urilor casual. Espadrilele OLDCOM sunt potrivite cât pentru outfituri sport, atât și pentru outfituri romantice. Partea superioară și branțurile sunt confecționate din țesături naturale, bumbac sau in, iar talpa fiind confecționată din cauciuc de calitate înaltă.
Acest model, ce îmbină confortul și eleganța este creat pentru persoanele active cât și pentru călătorii. Fiind populare în rândul femeilor și bărbaților activi, având la fel, un loc special în inimile mamelor cu copii mici care sunt mereu în mișcare.


Slip-oni
Slip-on este un model universal, atât pentru femei, bărbați cât și copii. Acestea sunt confecționate cu benzi elastice laterale care asigură confort. Datorită faptului că sunt comode și ușoare, au câștigat popularitate nu numai în rândul tinerilor activi, copiilor, dar și în rândul persoanelor în vârstă.
Aceasta este încălțămintea perfectă pentru cei care, din cauza formei piciorului, nu pot purta pantofi înguști pe tocuri sau tălpi rigide. Pantofii sunt versatili și sunt potriviți pentru picioarele înguste cât și late. În plus, sunt foarte ușori de îngrijit ‒ trebuie doar să le puneți în mașina de spălat rufe și să setați opțiunea, modulul optim.
Modelele în stil casual vor arăta excelent cu blugi și pantaloni scurți, potriviți pentru plimbări și călătorii active. În ceea ce privește culorile, la OLDCOM puteți alege diverse nuanțe: sonore, clasice sau nude, cât și imprimeuri în trend, creând un outfit elegant pentru orice eveniment.


Tenișii
De ceva vreme tenișii nu mai sunt asociați și purtați doar ca outfituri sport. Cu ajutorul acestora putem crea o mulțime de outfituri interesante. Tenișii au devenit un atribut al modei în rândul tineretului. Sunt purtate indiferent de vârstă, sex și stil. Potrivite tuturor, în mare parte preferate de toți și peste tot.
Pentru producerea părții superioare a adidașilor, se folosesc materiale textile rezistente. Toate materialele utilizate nu se deformează după uscare și nu își pierd culoarea după spălare. Talpa are o rigiditate bună, care este necesară pentru a preveni rănirea piciorului, dar în același timp optim elastic. Modelele de teniși OLDCOM vă permit să creați outfituri de familie. Disponibili într-o gamă variată pentru femei, bărbați și copii. Tenișii sunt alegerea perfectă pentru plimbări lungi în oraș și excursii. Aceștia vă vor permite să le asortați frumos la outfituri casual, costume, rochii, blugi ș.a.


Cizmele de cauciuc
Avem o gamă largă de încălțăminte de cauciuc și material EVA impermeabile, pentru femei, bărbați și copii. Pentru aceste produse au fost folosite echipamente europene moderne, care permit fabricarea încălțăminte fără lipire. Cizmele sunt durabile, confortabile și ușor de îngrijit. Încălțămintea de cauciuc OLDCOM este atât de versatilă, menținându-se de mult timp în garderoba femeilor moderne. Acestea pot fi combinate ușor cu orice articole vestimentare, fie că este vorba de o geacă sport sau o haină sofisticată.
Este dificil de imaginat cum să păstrați picioarele uscate ale copiilor pe vremea ploioasă, fără încălțăminte de cauciuc. Așa că, va fi foarte apreciată încălțăminte de cauciuc, nu numai de părinți, ci și de cei mai mici. Separat, pentru orice cizme, vă recomandăm să alegeți căptușeală din lână de calitate înaltă.