Prețurile

Prețurile produselor de pe www.oldcom.ro sunt exprimate în lei, includ TVA (în procent de 19 %) și nu includ taxa de transport, de 9.99 Lei, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte pentru comenzila pana in 150 Lei. In cazul unei comenzi cu valoare egală sau mai mare de 150 lei, transportul este gratuit.

*Nota: Prețurile sunt valabile sub rezerva erorilor umane de introducere. Daca ai comandat un produs cu prețul afișat eronat, vei fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a valida comanda în noile condiții.


Metoda de plată

La achiziția produselor de pe www.oldcom.ro poți opta pentru următoarele modalitați de plată:

plata ramburs, la livrarea prin curier rapid

plata online prin card bancar

plata prin transfer bancar

*Nota: Înainte de expedierea comenzii, coșul de cumpărături va calcula și va afișa exact valoarea cheltuielilor de transport;


Livrarea prin curierat rapid

Termenul de livrare a produselor este de 1-4 zile lucrătoare de la data confirmării telefonice a comenzii.

Coletul va merge la adresa menționată în comandă și va fi înmânat personal destinatarului de către curier.

Pe colet vor fi trecute datele de contact (nume prenume, adresa completata de dvs la momentul efectuarii comenzii pe site, numarul de telefon) pentru efectuarea livrarii. In cazul în care nu ati fost contactat de catre firma de curierat pentru efectuarea livrarii, este important să ne comunicati, prin email/telefon pentru a putea solutiona situatia.


Taxa de livrare

Taxa de transport, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte, în cazul unei comenzi cu valoare mai mică de 150 lei este de 9.99 Lei (inclusiv TVA 19 % și taxa de ramburs). Deasemenea, aceasta poate fi oferită gratuit în cazul unei comenzi cu valoare egală sau mai mare de 150 lei.

Această taxă de livrare se va adăuga la valoarea comenzii, astfel încat prețul achitat la curier pentru a intra în posesia pachetului va reprezenta costul comenzii, plus taxele de livrare.

In atentia clientilor! Daca localitatea de destinatie nu se afla in reteaua Urgent Cargus, la taxa de transport de 9.99 lei se adauga km. suplimentari. Acestia reprezinta nr. de km. parcursi din cea mai apropiata filiala Urgent Cargus pana la localitatea de destinatie. Tariful pentru km. suplimentari va fi comunicat la confirmarea comenzii, iar dvs. decideti daca mentineti sau anulati comanda. Totodata, clientul are posibilitatea de a ridica comanda dintr-o filiala Urgent Cargus, iar in acest caz nu se mai percepe taxa pentru km. suplimentari. Comenzile de minim 150.00 lei vor beneficia de transport gratuit doar catre localitatile din aria de acoperire a Urgent Cargus, (fara km. suplimentari).


Confirmare și Livrare

În urma finalizării comenzii veti primi confirmarea inregistrarii comenzii dvs., in baza de date OLDCOM, la adresa de e-mail indicata, la momentul inregistrarii comenzii pe site, unde veți putea verifica stadiul comenzii.

Intervalul de livrare este de 1-4 zile lucrătoare de la data confirmării telefonice a comenzii.