STIMATE CLIENT,

Confidențialitatea datelor are o  importanță deosebită pentru OLDCOM, deaceea   dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.

Ce date preluăm ?

Datele personale pe care le prelucrăm sunt, în principal, datele tale de identificare, tranzacționale, financiare, demografice, de localizare sau alte date personale pe care le colectăm direct de la tine sau din alte surse atunci cand devii clientul nostru, sau cand folosesti produsele  noastre.

Cum preluăm datele personale?

Prelucrăm datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a-ți furniza produsele noastre , servicii bancare sau pentru  în scop de marketing, pentru imbunătățirea și dezvoltarea produselor pe care ți le oferim, pentru a preveni și combate fraudele etc.

Cum poți să administrezi acordurile exprimate?

Pentru a-ți putea oferi produse noastre , putem prelucra date personale care permit identificarea preferintelor și/sau a comportamentului tau, inclusiv prin procese automate, care nu presupun intervenție umana. Pentru aceasta, respectiv pentru comunicările de marketing direct, vom ține întotdeauna cont de optiuniile tale. 

Ca să fie cât mai simplu pentru tine, trebuie să știi că poți să verifici și să modifici oricând acordurile existente din setările contului tău OLDCOM.

Cât timp prelucrăm datele personale?

Datele tale personale sunt prelucrate pe tot parcursul relației noastre contractuale și, dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusă de prevederile legale aplicabile în domeniu, inclusiv, dar fără  limitare, la dispozițiile privind arhivarea.


Care sunt drepturile tale și cum pot fi exercitate?

Pe lângă drepturile existente, de la data aplicării Regulamentului beneficiezi de drepturi aditionale. Iata lista completă a drepturilor pe care le ai:

Dreptul la informare – poți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor tale personale;

Dreptul la rectificare – poți rectifica datele personale inexacte sau le poți completa;

Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – poți obține ștergerea datelor, în cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevazute de lege;

Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;

Dreptul la portabilitatea datelor - poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;

Dreptul de a depune plangere - poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.


Iti poti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari la sediul nostru din sat Tomesti, com. Tomesti, str. Stupinelor nr. 33, hala C11, compartimentul 4,  sau la nr de telefon 0372 980 379 .